Summerschool

Kindercoach van Uitgeest voor moeder en kind. #kind #faalangst #coach #zelfvertrouwen #training #kinderen #weerbaarheidstraining #weerbaarheid #dyslexie #leerproblemen #moeder #systemisch werk #opstelling #moeder #mama #opvoeding #opvoedopstelling #Kernvisie

SUMMERSCHOOL

De afgelopen periode hebben we als ouders zelf onze kinderen moeten begeleiden met hun schooltaken. Er zijn ouders die hebben gemerkt dat de manier waarop school hun kinderen laat leren nogal lastig is voor hun kind. 


Dat er eigenlijk niet uitkomt wat er wél inzit....


Willen jullie deze zomer gebruiken om je kind op een manier te laten leren wat wél past bij jouw kind? Maak dan vanaf 6 juli gebruik van de Kenvisie Summerschool.


Maak laagdrempelig kennis met dé methode waarop visueel ingestelde kinderen makkelijk leren:


De Summerschool bestaat uit

  • 4 sessies van 1 uur
  • Aanleren van de techniek
  • Automatiseringsproblematiek rondom spelling of rekenen
  • Welbevinden ofwel met meer zelfvertrouwen na de zomervakantie gaan starten op school
  • Inclusief het Boek ‘Krachtig anders leren’


Dit allemaal voor de speciale Summerschool aanbieding  van €295https://www.kernvisiemethode.nl/artikelen/summer-school-2020


De Kernvisie summer school is een verkort maatwerk traject van 4  sessies van een uur.

We concentreren ons op een paar belangrijke pijlers: het aanleren van de techniek van de methode, automatiserings-problematiek rondom spelling en rekenen en het welbevinden.

De studiebelasting voor het kind is minimaal; iedere dag een kwartiertje oefenen.

Tussen iedere sessie zit een periode van drie weken en we werken altijd met de belangrijke driehoek van coach, kind en ouder.


Aan het einde van deze Kernvisie summer school heeft het kind inzicht gekregen rondom het eigen leren en kan dit ook zelf toepassen. Zo kan er een ontspannen en zelfverzekerde start van een nieuw schooljaar gemaakt worden.

De Kernvisie summer school is een initiatief van de Kernvisie methode en samenwerkende Kernvisie coaches die gedurende de zomerperiode hiervoor beschikbaar zijn.


De kosten bedragen € 295,-- te betalen bij aanvang van het traject. Na ontvangst van betaling kan er gestart worden en wordt ook het boek ‘Krachtig anders leren’ van Wim Bouman toegestuurd.


Eerst even gratis kennis met elkaar maken vind ikzelf altijd heel prettig, zo weten we of wij samen met elkaar aan de slag willen gaan.
Annemarie geeft je inzicht in wat er speelt, waar de knelpunten zitten en advies hoe je weer de touwtjes in handen kunt nemen, Snel laagdrempelig, betrokken coaching om weer vol zelfvertrouwen te gaan stralen! Voor moeder& kind.


Aangesloten bij:

Adiona

Kernvisiemethode

Appelmoes

CONTACT

   Tel: 06-493 721 70

© All Rights Reserved De Schatkaart Kindercoach

#kinderen #coaching #faalangst # zelfvertrouwen #weerbaar #sterk #gratis #kracht #faalangstreductie

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren