Iedere ouder wil graag dat het goed gaat met zijn kind.

Als kindercoach merk ik dat iedere keer weer. Met name moeders die hun kinderen aanmelden met een specifiek probleem hebben zich al in allerlei bochten gewrongen om het probleem zelf op te kunnen lossen. Mooi vind ik dat én ik vind het natuurlijk nog fijner dat ze mij gevonden hebben zodat ik ze mag helpen. Ik ben oprecht dankbaar voor die kans. Mijn missie is het om moeders en kinderen hun eigen, unieke plek in deze wereld in te laten nemen. Zo kunnen ze vanuit hun eigen kwaliteiten en vaardigheden liefdevol opgroeien tot evenwichtige, krachtige en zelfverzekerde volwassenen.

Toen ik nog bezig was met mijn opleiding tot Kindercoach/counselor bij BGL waren we ook al bezig om te kijken of een eigen praktijk een optie zou zijn. Ik dacht dat ik naast mijn parttime dienstverband er nog makkelijk een eigen bedrijf bij kon opstarten. En daaruit vloeide natuurlijk de vraag voort hoe ik mijn praktijk dan zou gaan noemen?

Omdat we onze kinderen vaak allerlei bijnamen geven, vooral als ze iets doen wat we niet zo leuk vinden, bedacht ik me dat we onze kinderen juist “Schat” noemen als we weer even helemaal verliefd op ze zijn. En als ik met mijn praktijk er juist voor kan zorgen dat alle al dan niet verborgen schatten weer zichtbaar worden dan past een Schatkaart daar natuurlijk helemaal bij! Dus De Schatkaart was geboren.

En dan krijg je later, als je bezig gaat met websites en visitekaartjes en jezelf profileren op Sociale Media ook nog de vraag voor een logo. Mijn kinderen vertelden altijd heel enthousiast als ze op school helpend handje waren geweest. Een zinvolle en eervolle taak die ze af en toe mochten uitvoeren. Dat gaf precies weer hoe ik me voelde en nu nog voel: ik vind het een eer als ik gezinnen een tijdje lang mag begeleiden in hun dagelijkse beslommeringen en ik voel me nuttig als ik de hobbels in hun gezin en of communicatie onderling heb kunnen verbeteren. Helemaal als ik zie dat er zogenaamde muntjes vallen, dan ga ik zelf ook altijd een beetje stralen!

Het logo met het vrolijk gekleurde handje was een van de logo’s die ik kon kopen en dat was dus al snel voor elkaar. Mooie primaire kleuren omdat het mag stralen en ik graag een helpende hand bied aan al mijn cliënten, groot & klein.

Is het voor jullie misschien ook tijd dat jullie een helpende hand krijgen? Je hebt me al gevonden, dus stuur een berichtje om even met elkaar af te stemmen…

Over de auteur

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>