Familieopstelling of tafelopstelling

Ontdek hoe groot de positieve impact van een opstelling is binnen jouw gezin!

Als de sfeer binnen jouw gezin niet meer optimaal is, je voelt dat er "iets" is maar je kunt je vinger er niet opleggen...

Wanneer je denkt: Is dit het nou? Hoe kan ik nu weer verder of vooruit?....

Als je de "grip" langzaam maar zeker bent kwijtgeraakt en je wilt hem graag weer terug....


Kom dan in actie!


Maak een afspraak voor een telefoontje met mij.
Dan hebben we het samen even over jouw vraag. En kijken we wat het beste bij jou past om dit op te lossen.

Een familieopstelling kan jij als moeder doen voor jouw gezin. 


Wil je graag een kortdurende coaching zonder dat je jouw kind mee hoeft te nemen?

Dan is ook een tafelopstelling of familieopstelling een prachtige, intensieve manier om te kijken naar wat er nog niet lekker stroomt in jouw gezin.

Samen bespreken we je wens of je verlangen. Kijken we naar waar (nog) een blokkade zit en zorgen we er samen voor dat dit op een liefdevolle maar krachtige manier wordt opgeruimd. 

Het bijzondere is dat het resultaat van een familie of opvoedopstelling ook direct voelbaar is in jouw gezin. 

Spreekt dit je aan? Maak dan een afspraak!

We hebben eerst een telefonisch kennismaking gesprek om te kijken of we bij elkaar "passen" en jouw vragen te bespreken.
Als blijkt dat er iets anders nodig is, dan laat ik je dat zeker weten en verwijs ik eventueel door naar een fijne collega. Zo wordt je zeker geholpen op een manier die bij jou past!

Een voorbeeld:

Een moeder vind dat ze de aansluiting met haar dochter mist. Toen haar dochter jong was vertelde ze moeder altijd alles. Nu heeft ze het gevoel dat haar dochter dingen voor haar verbergt. Niet dat ze haar dochter niet vertrouwd hoor, maar ze mist de fijne, gezellige gesprekjes. 

Bij het neerzetten van het gezin blijkt dat moeder wel heel dicht tegen dochter aan staat. Er zit geen ruimte tussen de twee. Zodra ik dit benoem zucht moeder dat ze dit ook kent vanuit de relatie met haar eigen moeder. Ze werd gek van haar eigen moeder die altijd boven op haar lip zat.... Na het uitspreken breekt ze in lachen uit. Auw! Ze doet precies hetzelfde als haar eigen moeder!

Al snel komt er meer ruimte in de opstelling tussen moeder en dochter. Bij de telefonische evaluatie heb ik een vrolijke moeder aan de lijn. De relatie is juist door een beetje afstand/ruimte te scheppen veel beter geworden!


>