Klantervaringen

De Schatkaart kindercoach

2014-2018

Individuele coaching:

Voor deze familie- opstelling heb ik heel bewust voor jou gekozen, lieve Annemarie.

Je berichtjes op fb spreken mij altijd erg aan en de gemeenschappelijke woongemeente van mijn jeugd vond ik ook nog eens heel passend voor mijn vraag.

En wat voelde het meteen goed op het moment dat je de voordeur open deed!

Wat ben jij een warme, liefdevolle vrouw met ontzettend veel kennis, ervaring , prachtige sensitiviteit en humor.

 

Na het uitzoeken wat precies mijn vraag was zijn we aan de slag gegaan en dat ging verrassend snel. Je liet mij goed zelf alles aanvoelen en de matjes die de personen voorstelden in de ruimte neerleggen. Alleen wat vragen van jou waren al voldoende om mij alles goed te laten doorvoelen. Heel fijn dat je mij al het werk liet doen. Daardoor is het geheel helemaal van mij geweest. Doordat je nog even op de matjes na voelde wat nog meer nodig was en mij daarin coachte in dat wat nodig was, snapte ik wat het zwarte, het zware, de angsten, wat ik altijd heb gevoeld niet van mij was. Ik heb het uit liefde gedragen maar mocht het nu echt weer teruggeven worden aan de eigenaar. Het gaf zoveel verlichting, ik kon weer ademhalen.

Wat ik ontzettend fijn vond was dat er nog tijd over was voor een 2e opstelling.

Dit was zo belangrijk weet ik nu achteraf.

Want na het teruggeven komt er plaats vrij voor mezelf maar hoe werkt dat dan en wat kan ik nu ineens na al die jaren gaan doen waar ik voor bestemd ben, zonder angst voor datgene wat ik altijd heb gedragen?

Dat kwam zo mooi naar voren en ik zag het allemaal als een film voorbij komen en heb elke energie ervan goed doorvoeld.

Ik had niet geleerd om te spelen als kind. De lasten waren te zwaar en mocht zeker geen fouten maken van deze zware energie.

 

Goed om er nog een naslagwerk van gekregen te hebben. Door de emoties was ik het een en ander al vergeten tegen de tijd dat ik thuis kwam.

Namaste🙏 Miranda

 

Ook al zijn er nog zoveel dingen die al een plek hebben gekregen, toch bleef er iets vervelen. Annemarie heeft mij op een warme, (eigen)wijze, eenvoudige en nuchtere manier geholpen om hier een lichtje op te laten schijnen.

Alles mocht er zijn en dat was fijn. Ook al weet je nog zoveel, je kunt zelf je eigen blinde vlekken hebben. Dan is het fijn als iemand je laat voelen en zien wat er speelt waardoor er weer ruimte en lucht komt zodat je weer verder kan.

Dank je wel Annemarie voor de mooie inzichten die ik via de opstellingen bij jou heb gekregen!

 

Bianca

Kinder Coaching:

Beste Annemarie,

 

Wij hebben eerlijk gezegd na de sessies niet actief meer jouw handreikingen opgepakt. Toch denk ik wel dat het praten over en het leren benoemen van emoties onze zoon heeft geholpen. Bij mij, en ik denk voor zijn moeder ook, leeft niet meer het idee dat hij zijn emoties dermate opkropt dat hij er buikpijn van krijgt. Hij is nog steeds wel een binnenvetter, maar ik merk dat hij er niet meer bang voor is om emoties te benoemen.

 

Het is wel fijn dat je er nog even op terugkomt. Ik realiseerde me eerder wel dat hij op dit punt gegroeid was, maar het is goed om er even duidelijk bij stil te staan.

 

Zijn broer vroeg een tijd geleden wel of hij ook naar jou moest gaan, hij is zeer expressief in zijn emoties, soms heftig, maar zonder duidelijke problemen.

 

Dus op dit moment hebben wij geen behoefte aan nazorg of eventuele vervolg. Maar we zijn wel dankbaar voor wat je hebt gedaan.

 

Groetjes,

 

Ik was bij Annemarie voor een workshop Heppie.

Het was leuk en leerzaam!

 

In alle openheid kunnen sparren over opvoeden en pogingen daartoe, kinderen met karakter en hoe je je soms machteloos voelt. Dankjewel Annemarie, voor de waardevolle eye-openers!