Opvoedopstelling

Opvoedopstelling


1,5-2 uur


Binnen een familiesysteem bestaan er natuurlijke dynamieken die er voor zorgen dat de liefde kan stromen. Een kind laat met zijn gedrag zien wat hij nodig heeft. Hij is zich daar vaak niet bewust van. Het gedrag komt vanuit zijn onbewuste verbinding met deze dynamieken.


Als een kind gedrag vertoont dat niet goed te corrigeren is, zoals bijvoorbeeld heel druk of erg teruggetrokken, heel boos of onzeker, dan kan het zijn dat er sprake is van een verstoorde dynamiek binnen het systeem.

Het gedrag is een symptoom van datgene wat er op een diepere laag speelt.


Opvoedopstelling is een korte maar intensieve manier om te werken aan een blijvende oplossing.

We gaan samen kijken via een opvoedopstelling naar deze dynamieken.  Het geeft informatie over deze diepere laag ,over de laag van de ziel, die aanwezig is binnen het systeem. Als hier een disbalans is dan is dit de reden  waardoor een kind doet wat hij doet. Door dit aan te kijken en bewust te worden, en er een helende beweging in aan te brengen, komt het systeem weer in balans en kan de liefde weer beter stromen.  Via een opstelling komen we tot de kern waar het om gaat, dit alles met respect en liefdevolle benadering.


Ouders inzicht geven in het waarom achter het gedrag, de situatie en het probleem. Dat is wat dit oplevert.

Want als je weet wat er werkelijk speelt en wat jouw rol hierin is, kun je de gewenste verandering tot stand brengen.


Ben jij ook nieuwsgierig geworden en wil je hier meer over weten neem dan even contact met me op? Een gratis kennismakingsgesprek levert je de antwoorden.

Ervaringen:

reactie van een moeder (dochters 14 en 11 jaar):

Zo bijzonder hoe je in één sessie helder kunt maken wat er zich precies afspeelt in mijn gezin. Ik merkte dat door de poppetjes neer te zetten er een heel palet aan gevoelens  en verhalen werd open getrokken. Er is na het toepassen van jouw advies een betere communicatie tussen ons op gang gekomen. We doen ook meer dingen gezellig samen. Dank je wel.


Hoe verloopt een opvoedopstelling?


Annemarie geeft je inzicht in wat er speelt, waar de knelpunten zitten en advies hoe je weer de touwtjes in handen kunt nemen, Snel laagdrempelig, betrokken coaching om weer vol zelfvertrouwen te gaan stralen! Voor ouder & kind.


Aangesloten bij:

Adiona

Kernvisiemethode

Appelmoes

CONTACT

   Tel: 06-493 721 70

  Annemarie@deschatkaartkindercoach.nl

© All Rights Reserved De Schatkaart Kindercoach

#kinderen #coaching #faalangst # zelfvertrouwen #weerbaar #sterk #gratis #kracht #faalangstreductie