Kinderen

Er is een keuze voor Ouder & Kind coaching in:
  • Coaching traject
Er is ook een keuze voor het persoonlijk aanpakken van leerproblemen door middel van:


  • Workshop "Leerprobleem of beelddenker"


  • 1-op-1 coaching Kernvisie voor Basisschool


  • 1-op-1 coaching Kernvisie voor Jongeren  & Volwassenen (>14jr)

Coaching is mogelijk op sociaal emotioneel gebied maar  zeker ook bij problemen rondom school

Kind met leerproblemen


Kinderen die moeilijk leren worden dagelijks geconfronteerd met hun leerprobleem: School geeft dat aan als automatiseringsprobleem, leesprobleem, spellingprobleem of rekenprobleem.


Als ouder wil je je kind zo goed mogelijk helpen maar ondanks het harde werken van jullie en de  inspanning van school wil het maar niet lukken. Dit vermindert het zelfvertrouwen  van je kind. Kies dan voor een krachtige andere manier!


Krachtig Anders Leren is ontstaan vanuit de ontdekking dat met name beelddenkende en gevoelige kinderen in staat zijn om woorden, cijfers en gedachten uit het hoofd te verwijderen en er andere (juiste) voor in de plaats te zetten.  Ook voor kinderen met dyslexie!


Het resultaat is dat deze kinderen weer assertiever en enthousiaster worden. Leren weer leuk gaan vinden én zeker beter presteren op school. Omdat het makkelijker gaat krijgen ze ook meer tijd om leuke dingen te gaan doen buiten school om. Er zijn vaak kinderen die weer met plezier naar school gaan na deze training!


Slechts 10 sessies nodig voor basisschoolleerlingen
"Ik was bij Annemarie voor een workshop.

Het was leuk en leerzaam! In alle openheid kunnen sparren over opvoeden en pogingen daartoe, kinderen met karakter en hoe je je soms machteloos voelt. Dankjewel Annemarie, voor de waardevolle eye-openers!"


Ouder & Kind


Als je graag  je kind  wil helpen  maar je weet niet precies waar of hoe je moet beginnen of je hebt al van alles geprobeerd maar het lukt toch nog niet echt:


Ik bied je kindercoaching op maat!


Je vertelt tijdens het intakegesprek wat de dingen zijn waar jullie tegenaan lopen of waar je kind tegenaan loopt.


Ik laat je zien welke mogelijkheden er zijn om tot een oplossing te komen en dan kunnen we na overeenstemming samen aan de slag.


De meeste Schatkaarttrajecten bestaan uit:

  • intakegesprek
  • 3 coachsessies
  • verslaglegging van elke coachsessie
  • afrondend gesprek


Het resultaat van een traject is een blijvende verandering in je relatie met je kind, voor beiden meer inzicht op kwaliteiten en vaardigheden en handvatten hoe je deze in kunt zetten/gebruiken. Meer zelfinzicht en zelfvertrouwen.

 

Vraag het gratis ebook aan:

Help jouw beelddenker bij zijn huiswerk

 
 

Annemarie geeft je inzicht in wat er speelt, waar de knelpunten zitten en advies hoe je weer de touwtjes in handen kunt nemen, Snel laagdrempelig, betrokken coaching om weer vol zelfvertrouwen te gaan stralen! Voor ouder & kind.


Aangesloten bij:

Adiona

Kernvisiemethode

Appelmoes

CONTACT

   Tel: 06-493 721 70

  Annemarie@deschatkaartkindercoach.nl

© All Rights Reserved De Schatkaart Kindercoach

#kinderen #coaching #faalangst # zelfvertrouwen #weerbaar #sterk #gratis #kracht #faalangstreductie