Kinderen en emoties

Opvoeden is ruimte geven aan emoties én grenzen aan gedrag


Kinderen zitten vol emoties. Het ene kind leert als vanzelf om te gaan met al die verschillende gevoelens en emoties. Het andere raakt regelmatig door gevoelens overspoeld. Hierdoor voelt het zich machteloos en leert eigenlijk niet goed hoe het hiermee om kan gaan.


Juist die kinderen krijgen vaak negatieve reacties op hun gedrag. Ze ontploffen regelmatig en worden daar bijvoorbeeld voor gestraft. Terwijl het straffen hen dan eigenlijk niet helpt om om te leren gaan met de emoties. Vandaar deze workshop!


Jij kunt jouw kind hierbij helpen.


Er zijn 3 mogelijkheden:

  1.  Introductieworkshop van 1,5-2 uur Heppie!? Kinderen en emoties
  2.  Verdiepingsworkshops van 3x 2,5 uur of 2x4 uur van Heppie!? Kinderen en emoties
  3.  Online verdiepingsprogramma die je in je eigen tijd achter je eigen pc of tablet kunt volgen, nu in de nieuwste versie van SOS kinderen: Emoties? Poeh!Ervaringen:


Nu ook een online cursus:


De online cursus wordt verzorgd door Susan. Door haar is deze training bedacht en ontworpen. Omdat ik door haar ben opgeleid mag ik je haar online cursus ook aanbieden. Klik op de link voor meer informatie en het bestellen.

Annemarie geeft je inzicht in wat er speelt, waar de knelpunten zitten en advies hoe je weer de touwtjes in handen kunt nemen, Snel laagdrempelig, betrokken coaching om weer vol zelfvertrouwen te gaan stralen! Voor ouder & kind.


Aangesloten bij:

Adiona

Kernvisiemethode

Appelmoes

CONTACT

   Tel: 06-493 721 70

  Annemarie@deschatkaartkindercoach.nl

© All Rights Reserved De Schatkaart Kindercoach

#kinderen #coaching #faalangst # zelfvertrouwen #weerbaar #sterk #gratis #kracht #faalangstreductie