Heppie

 

 

Workshops voor ouders & professionals

HEPPPIE!?

 

Opvoeden is ruimte geven aan emoties én grenzen aan gedrag

 

Kinderen zitten vol emoties. Het ene kind leert als vanzelf om te gaan met al die verschillende gevoelens en emoties, het andere kind laat zich regelmatig overspoelen. Hierdoor voelt het zich machteloos en weet het eigenlijk niet hoe het met die emoties om kan gaan.

 

Juist deze kinderen krijgen vaak negatieve reacties op hun gedrag wat hen niet helpt om te léren omgaan met emoties. En hierbij kun jij ze helpen!

 

Het hoort bij onze taak als opvoeder om onze kinderen met hun gevoelens te leren omgaan en ze hierbij te ondersteunen.

 

Workshop:

In 3 avonden van 2,5 uur krijg je bruikbare tips en word je geïnspireerd om wellicht op een andere manier te kijken naar lastige situaties.

 

Je leert omgaan met angst en verdriet van je kind en tips voor het vergroten van zelfvertrouwen.

Nu ook online!!!

 

Koop hier hét online programma

 

Het bevat de verdiepingsworkshop met aanvullingen én extra bonus.

Klik op de link voor meer informatie

(affiliatelink: ik ontvang een kleine vergoeding, maar jij krijgt via mij korting op het programma)

Ben jij een betrokken ouder of professional en wil je graag meer inzicht en informatie als het gaat om de emoties van jouw kind(eren)? De workshops Heppie!? kinderen & emoties zijn laagdrempelig en heel praktisch!

Je ontvangt tips en handvatten waar je makkelijk zelf mee aan de slag kunt.

 

Ik geef de live workshops in twee varianten: de introductie & de 3 delige workshop. Vanaf december geef ik ook de workshop waar specifiek wordt ingegaan op de emoties en gedrag bij peuters.

 

Met ingang van 2018 geef ik de intro workshop en de 3 delige workshop gewoon op verzoek. Zowel voor particulieren als voor scholen, kinderdagverblijven, BSO's

 

 

Inhoud introductie workshop:

In ongeveer 1,5 uur ga ik met de deelnemers in op de werking en belangrijkste functie van emoties. Door het bespreken ontstaat inzicht en dit is de basis om anders te kunnen kijken naar onze kinderen. Met name naar de kinderen die een heftige emotionele reactie laten zien.

Je gaat kennis maken met wat kinderen te leren hebben en hoe je ze hierin kunt ondersteunen. Dit geeft jou meer inzicht en begrip en daardoor ontstaat weer meer rust. Je ontvangt een naslagwerk zodat je het thuis ook nog eens na kunt lezen.

Investering:

Introductie workshop: €17 p.p.

 

Huiskamerworkshop

Je kunt ook bij jou thuis een workshop laten geven!

Zorg voor minimaal 4 deelnemers en dan is jou deelname gratis. Leuk voor een vrouwenavondje!

Neem voor informatie even contact met mij op.

Inhoud 3 delige workshop:

In 3 avonden van 2,5 uur gaan we dieper in op het gedrag van onze kinderen onder invloed van hun emoties. We kijken naar de werking en functie van emoties. Je leert wat de kinderen te leren hebben en hoe je ze kunt leren om op een gezonde manier met hun emoties om te gaan. Je krijgt tips om bijvoorbeeld je kinderen zelf hun ruzies op te laten lossen en omgaan met angst en verdriet van je kind.

Investering:

3 delige workshop: € 97 p.p.

 

Voor professionals:

De introductie workshop kan ook ingezet worden bij ouderavonden, informatiebijeenkomsten en dergelijke. De 3 delige workshop wordt ook erg gewaardeerd door medewerkers van gastouderbureaus, kinderdagverblijven en de medewerkers van buitenschoolse opvang. Neem voor informatie over aangepaste prijzen en/of locatie contact met mij op.

 

 

Introductie workshop
3 delige workshop
ik wil korting voor de online training!