Ouders

De Schatkaart kindercoach

2014-2018

OUDERS/VOLWASSENEN

Als je als ouder niet helemaal vol vertrouwen bent, voelen je kinderen dit vaak feilloos aan. En dat resulteert dan vaak in lastig gedrag. Gedrag waarbij ze de grenzen gaan verkennen en je dus tot het uiterste wordt gedreven.

 

Merk je dat je tegen jouw grenzen aanloopt? Vind je het niet leuk om de hele dag als agentje rond te moeten lopen?

Wil je nu eindelijk wel weer eens wat meer tijd voor jezelf?

 

Neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek

 

 

Merk jij dat jouw kind niet lekker in zijn vel zit en wil je graag meer inzicht in het gedrag van jouw kind, zonder dat je je kind mee wilt nemen in de training? Hiervoor heb ik diverse mogelijkheden!

Wat dacht je van:

Een korte workshop van 1,5 uur, een workshop van 2 dagen of een training van 6 dagen waarin je anders leert te kijken naar het gedrag van je kind, de gevoelens en emoties die leidend zijn en de plek die je inneemt in het gezin.

 

Neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek

 

 

 

 

 

Ben je op zoek naar jouw eigen talenten en vaardigheden en wil je snel net dat beetje meer zelfvertrouwen?

 

Boek dan nu een spelsessie KompasVinder:

 

KompasVinder is een heerlijke manier om in één spelsessie een belangrijke vraag die bij je leeft te onderzoeken. We kijken welke kaarten bij jouw binnenwereld passen en welke richting je graag op wilt gaan.

 

Een spelsessie duurt 2 uur onder het genot van een drankje en wat lekkers. Ook dan ga je met een fijne herinnering naar huis waarna je binnen 2 werkdagen een verslag van de spelsessie ontvangt.

Een korte coachsessie inclusief! En dat voor de prijs van slechts €149

 

Meld je direct aan via het contactformulier

 

 

Het is ook een geweldig spel om samen met je beste vriendin te spelen! In overleg spreken we de ideale tijd af en dan maken we er een gezellig ontdekkingsspel van onder het genot van een hapje en drankje!

Ook dan ontvangen jullie een verslag van de spelsessie met aandachtspunten. Voor de prijs van €199 voor 2 spelers