kinderen

De Schatkaart kindercoach

2014-2018

KINDEREN

Kinderen die niet lekker in hun vel zitten, het komt helaas vaker voor dan je denkt. Gelukkig zijn de problemen over het algemeen niet zwaar en nog makkelijk oplosbaar. Het is vaak nog helemaal niet nodig om het officiële medische traject binnen te stappen en je kind aan allerlei tests, onderzoeken en diagnoses bloot te stellen.

 

Het grootste probleem wat er vaak speelt in de leeftijd vanaf ongeveer 6-7 jaar is het nog niet goed om kunnen gaan met hun gevoelens en emoties. Hierdoor ontstaat regelmatig gedrag wat wij als volwassenen niet wenselijk vinden. We spreken ons kind dan vaak streng toe over zijn gedrag waarbij we onbewust voorbij gaan aan de gevoelens die onder dit gedrag liggen.

 

Tijdens het intakegesprek die ik meestal voer met ouder(s) en kind samen, gaan we bepalen wat het doel van de coaching is. Daarna ontvang je een indicatie van het te verwachten aantal sessies met een prijsopgave in een offerte. En bij akkoord gaan we dan zo snel mogelijk aan de slag.

 

Bij mijn aanpak staat jouw kind centraal, we onderzoeenk wat jouw kind al wel kan, we gaan samen leren waar behoefte aan is zodat hij/zij weer vol zelfvertrouwen zich verder kan gaan ontwikkelen. Jullie als ouders betrek ik bij de coaching zodat jullie samen verder kunnen gaan als de coaching al voorbij is. Het is namelijk heel normaal dat je af en toe wat weerstand tegen komt in je verdere ontwikkeling.

 

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

 

 

 

 

Spelsessie schatgraven

 

Wil je op een laagdrempelige manier een middagje samen met je kind komen spelen? Wil je inzicht in zijn/haar belevingswereld?

Dan is het spel Schatgraven een ideale manier om op een positieve en speelse manier elkaar nog beter te leren kennen.

 

Je kunt simpel een spelsessie onder mijn begeleiding inplannen. Bijvoorbeeld op de woensdagmiddag kom je dan gezellig onder het genot van een drankje en wat lekkers het spel spelen. Je ontvangt bij afloop een fijne herinnering en ik stuur je een verslag van wat mij tijdens jullie spelsessie is opgevallen binnen twee werkdagen toe.

Dit alles voor slechts €30,-- voor 2 personen per spelsessie.

 

Meld je aan via contact.