Coaching

Coaching

Kinderen

EMOTIONELE PROBLEMEN OPLOSSEN? KINDERCOACHING!

 

Als je kind niet lekker in zijn vel zit, gaat alles moeizaam.

 

De sfeer in huis wordt minder gezellig en je merkt op een gegeven moment dat jullie allemaal gaan lopen mopperen. Soms merk je juist niet zo veel; je kind is juist in zijn schulp gekropen en er komt nog maar weinig uit. Momenten dat je het als ouder niet precies weet wat er nodig is om hem weer in zijn kracht te zetten en samen weer vrolijk verder te kunnen?

 

#weerbaarheid #echtscheiding #individuele coaching #assertiviteit

#talenten #vaardigheid #puber #vol hoofd #faalangst #zelfvertrouwen

Wat levert het jullie op?

 

Inzicht in wat er speelt bij jouw kind. We gaan samen op ontdekkingsreis waarbij we verkennen, onderzoeken en bewust worden van de krachten en vaardigheden die jouw kind bezit. Deze gaan we leren inzetten zodat hij weer snel op een positieve manier met allerlei situaties om kan gaan. Hierdoor wordt hij weer zelfverzekerd en gaat hij stralen.

Gratis ebook weerbaarheid vergroten

 

Hoe je jouw kind weerbaarder kan maken:

hierin geef ik tips over wat je als ouder kunt doen om zelf je kind meer vertrouwen en inzicht te geven zodat het sterker in zijn schoenen staat.

 

 

 

Kindercoaching

 

Boek een kennismakingsgesprek om te kijken of een traject kindercoaching het beste in je kind naar boven kan halen!

Gemiddeld 4 sessies

incl. verslagen

 

Schatgraven

 

Boek een gezellige, positieve sessie Schatgraven! Heerlijk samen met je kind een spel spelen om elkaar positief te bekrachtigen.

Inclusief leuk, persoonlijk aandenken.

 

NIEUW!

Een prachtige kadobon voor een spel Schatgraven voor 2 personen.

 

Leerproblemen

 

Boek een traject Kernvisiecoaching om het beste in je kind naar boven te halen en je kind weer met plezier te laten leren!

8 sessies

incl. verslagen

*voor de middelbare school in 5 sessies!

Oudercoaching

 

Het ouderschap is iets waar je geen handleiding voor hebt ontvangen. Soms helpt het als iemand even met je meekijkt en je laat zien welke dynamieken binnen jouw familie of gezin spelen. Dan gaat het net even makkelijker en krijg je ook weer zelfvertrouwen in wat je doet.

 

Waarom ik?

Als moeder van Kevin en Danielle heb ik veel ervaringen opgedaan. Ieder kind is uniek en heeft daardoor een eigen behoefte in het leven. Om deze behoefte te kunnen herkennen en er op in te kunnen spelen is het juist fijn om iemand in te kunnen schakelen die niet tot je familie of directe vrienden behoort.

Een objectieve weergave van jullie situatie geeft vaak het juiste inzicht in het gedrag waardoor de oplossing gevonden kan worden.

 

Tijdens mijn persoonlijke reis heb ik ontdekt dat ik onbewust op de plek van mijn inmiddels overleden broer was gaan staan. Hierdoor werd mijn gedrag beïnvloed. Door hier bewust van te worden, kon ik mijn eigen plek innemen. Dit heeft me zo ontzettend veel rust en ruimte gegeven! In mijn opleidingen heb ik geleerd om systemisch én holistisch te kijken.

 

Door alles erbij te betrekkenbij het kijken, analyseren en oplossen van de uitdagingen die er spelen weet ik dat het kind vol vertrouwen zijn ontwikkeling kan vervolgen tesamen met zijn betrokken ouders. Prachtig om te ervaren hoe het hele gezin kan groeien door de verandering die door het kind wordt aangegeven.