Vraag en Antwoord

Vraag en Antwoord


Ik kan er de eerste livedag niet bij zijn, is dat een probleem?

Een probleem is een groot woord. Maar om eerlijk te zijn vind ik het belangrijk om gezamenlijk de eerste dag te starten. Omdat het van belang is om het gevoel bij het systemisch coachten te ervaren. De combinatie van theorie in de praktijk brengen door met elkaar te oefenen vind ik belangrijk. 


Hoe zien de livedagen eruit?

De livedagen zijn face-to-face  van 10.00 uur tot 16.00 uur in mijn praktijkruimte in Uitgeest, inclusief koffie/thee/sap, lunch. (inloop vanaf 9.30 uur)


Is dit een officiële coach opleiding?

De inhoud van de pilotcursus behelst alle kennis voor het intuïtief systemisch coachen van klanten, maar het is geen officiële coachopleiding. Dus we gaan niet leren Hoe je precies iemand moet gaan coachen, het is meer een extra tool voor de coachingsvaardigheden die je al hebt. 


Wat bedoel je met uitgewerkte versie en wat zijn de kosten daarvoor?

De uitgewerkte versie daar bedoel ik mee dat we met de pilotgroep starten met wat ik al heb geschreven en ontwikkeld. Door de gezamenlijke dagen en afstemming met elkaar komen er vast nog aanvullingen of veranderingen tot stand. Als ik jullie reacties allemaal heb verwerkt dan komt er een online academie waarin de verbeterde versie staat. Jullie, als mijn pilot groep krijgen daar ook, kosteloos, toegang toe. Dus de theorie en alle aanvullingen blijven voor jullie beschikbaar. 


Wat is de tijdsinvestering voor deze cursus en krijgen we huiswerk?

De tijdsinvestering kan ik nu nog niet voor je maken. Deze cursus is echt helemaal nieuw en wil ik met de pilotgroep verder ontwikkelen en uitwerken. Ik heb drie live-dagen ingepast in mijn planning van 10.00 tot 16.00 uur. En er zit wel wat huiswerk aan vast, maar omdat je onbeperkt de tijd hebt om de theorie en dus ook de opdrachten te verwerken, kun je er net zo veel tijd insteken als dat jij wilt. 


Is deze cursus voor mij geschikt want ik geef yoga en therapie&coaching?

Door het  leren kijken met een systemische blik naar je klanten, kom je snel tot de kern van het probleem. Op een liefdevolle manier kun je je klant dan laten zien waar de schoen wringt. Juist door jouw eigen ervaringen en kennis van yoga, therapie en coaching kun je je klant begeleiden om de gewenste verandering tot stand te brengen op jouw manier. 
Of stel je vraag aan mij via de mail, voel je welkom.
Annemarie geeft je inzicht in wat er speelt, waar de knelpunten zitten en advies hoe je weer de touwtjes in handen kunt nemen, Snel laagdrempelig, betrokken coaching om weer vol zelfvertrouwen te gaan stralen! Voor ouder & kind.


Aangesloten bij:

Adiona

Kernvisiemethode

Appelmoes

CONTACT

   Tel: 06-493 721 70

  Annemarie@deschatkaartkindercoach.nl

© All Rights Reserved De Schatkaart Kindercoach

#kinderen #coaching #faalangst # zelfvertrouwen #weerbaar #sterk #gratis #kracht #faalangstreductie

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren